Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou)

Celý recept

Energie12 747 kJ / 3 047 kcal
Bílkoviny45,02 g
– z toho živočišné bílkoviny7,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,62 g
Tuky244,47 g
– nasycené158,09 g
– nenasycené81,19 g
–– mononenasycené73,16 g
–– polynenasycené8,03 g
––– omega 31,35 g
Vláknina94,88 g
Cholesterol 760 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,35 g
Sacharidy125,50 g
– cukry75,14 g
––– laktóza9,10 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg hovězího hrudí
0,6 kg 0,6 kg mrkve včetně natě Mrkev čerstvá 600.0000238418579 g
0,3 kg 0,3 kg celeru včetně natě Celer bulva čerstvá 300.00001192092896 g
0,3 kg 0,3 kg petržele včetně natě Petržel kořenová čerstvá 300.00001192092896 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
0,2 kg 0,2 kg másla Máslo kravské 200.00000298023224 g
0,5 kg 0,5 kg světlých hřibovitých hub Hřib čerstvý 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
0,25 l 0,25 l smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská
houskový, karlovarský knedlík Knedlík pšeničný houskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.