Suroviny pro 11
11
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 816 kJ / 2 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,06 g |
Tuky | 109,62 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 803 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 327,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO4K
Moje poznámka
Křehké vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO4K
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 48 minutami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 6 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 23 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 11 minutami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 38 minutami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 48 minutami
Bramborové šišky
cherst před 58 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 1 hodinou
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Dasa18 před 2 hodinami
Hovězí kližka na kmíně
poirotka před 2 hodinami
Obložené kotlety
kacaba10 před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept na vafle top recepty,
vafle křupavé a křehké,
křehké wafle,
vafle z polohrubé mouky,
recept na vafle,
vafle top recepty,
vafle,
křehké waffle,
krehkevafle,
křupavé vafle křehké vafle,
recept na vafle z polohrube mouky,
vafle recept,
recept na vafle top recept,
wafle top recepty,
vafle z mákového mléka,
krehle vafle recept,
křechké vafle,
krupavé a krehké vafle,
vafle zdobime,
recepty top wafle
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
cukr moučkový,
sůl,
prášek do pečiva,
mléko,
máslo,
vejce
Komentáře (3)