Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory pečené se škvarky)

Celý recept

3 porce

Energie8 642 kJ / 2 066 kcal
Bílkoviny29,83 g
– z toho živočišné bílkoviny16,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,48 g
Tuky166,28 g
– nasycené71,20 g
– nenasycené88,81 g
–– mononenasycené72,01 g
–– polynenasycené16,80 g
––– omega 30,88 g
Vláknina16,97 g
Cholesterol 148 mg
Sodík 483 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy105,10 g
– cukry6,72 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
100-150 g 100-150 g větších škvarků Škvarky 125 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
4-5 lžic 4-5 lžic roztopeného sádla Sádlo vepřové 67.5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.