Nutriční hodnoty (Bulharské vepřové nudličky se zeleninou)
Celý recept
Energie | 2 319 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
Tuky | 13,32 g |
– nasycené | 3,22 g |
– nenasycené | 6,75 g |
–– mononenasycené | 5,51 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 18,63 g |
– cukry | 8,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
velká hrst hrst růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce Ljutenice | Zelenina směs sterilovaná | |
1 lžička 1 lžička koření čubrica | Čubrica | 5 g |
1 lžička 1 lžička chilli pasty | Chilli omáčka | 5 ml |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá |