Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihočeská povidla)

Celý recept

Energie48 594 kJ / 11 615 kcal
Bílkoviny29,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,73 g
Tuky15,93 g
– nasycené3,90 g
– nenasycené8,07 g
–– mononenasycené0,97 g
–– polynenasycené7,10 g
––– omega 31,80 g
Vláknina162,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2 695,83 g
– cukry2 572,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg jablko Jablko čerstvé 2000 g
100 ml 100 ml vinný ocet Ocet vinný bílý 100 ml
2 kg 2 kg švestky Švestky čerstvé 2000 g
2 kg 2 kg hrušky Hruška čerstvá 2000 g
2 kg 2 kg cukr krupice Cukr bílý 2000 g
100 ml 100 ml rumu Rum 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.