Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vesnické bagety)

Celý recept

1

Energie9 304 kJ / 2 224 kcal
Bílkoviny62,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,60 g
Tuky42,63 g
– nasycené4,23 g
– nenasycené35,16 g
–– mononenasycené21,84 g
–– polynenasycené13,32 g
––– omega 33,12 g
Vláknina20,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy387,02 g
– cukry23,86 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
100 g 100 g grahamové mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
150 g 150 g vařených studených brambor Brambor zimní 150 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
270 g 270 g vlažné vody (množství se může nepatrně lišit) Voda 270 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
18 g 18 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 18 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.