Nutriční hodnoty (Okurky “námořník“)
Celý recept
Energie | 12 379 kJ / 2 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,90 g |
Tuky | 3,34 g |
– nasycené | 1,28 g |
– nenasycené | 1,53 g |
–– mononenasycené | 0,39 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 58,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18,29 g |
Sůl | 45,00 g |
Sacharidy | 691,50 g |
– cukry | 663,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg přerostlých okurek (na plátky) | Okurka salátová čerstvá | 2500 g |
5 5 velkých cibulí na kolečka | Cibule čerstvá | 350 g |
3 PL 3 PL soli | Sůl mořská | 45 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
1/2 l 1/2 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
3 sklenky 3 sklenky cukru (hořčičné) | Cukr bílý | 600 g |
1 1 kávová lžička sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | |
1 1 kávová lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 1 kávová lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1 1 kávová lžička kari | Kari |