Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý játrový sýr (Dělená strava podle LK - Zvířata))

Celý recept

Energie7 043 kJ / 1 683 kcal
Bílkoviny170,15 g
– z toho živočišné bílkoviny164,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,72 g
Tuky79,78 g
– nasycené27,28 g
– nenasycené34,50 g
–– mononenasycené26,40 g
–– polynenasycené8,11 g
––– omega 30,46 g
Vláknina17,97 g
Cholesterol 2,92 g
Sodík 3,11 g
Sůl7,95 g
Sacharidy65,73 g
– cukry10,15 g
––– laktóza1,33 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1 1 sedlčanský Hermelín Hermelín 100 g
1 1 mozzarella bez nálevu Mozzarella kravská
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 PL 1 PL majoránky Majoránka sušená 20 g
1 PL 1 PL koření do mletých mas Provensálské koření 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 KL 2 KL sardelové pasty Sardelová pasta 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.