Nutriční hodnoty (Podmáslový chléb s dýňovým semínkem)
Celý recept
Energie | 9 810 kJ / 2 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,63 g |
Tuky | 47,82 g |
– nasycené | 8,88 g |
– nenasycené | 38,79 g |
–– mononenasycené | 19,04 g |
–– polynenasycené | 19,75 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 28,33 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 6,59 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 387,39 g |
– cukry | 33,42 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g podmáslí | Podmáslí | 200 g |
190-200 g 190-200 g vody | Voda | 195 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
3 lžičky 3 lžičky kmínu | Kmín | 15 g |
100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
170 g 170 g pšeničné grahamové mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 170 g |
230 g 230 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 230 g |
50 g 50 g dýňového semínka (nebo slunečnice) | Dýňová semínka | 50 g |
10-12 g 10-12 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 11 g |