Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koleno v kapustě)

Celý recept

4

Energie678 kJ / 162 kcal
Bílkoviny4,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,64 g
Tuky1,95 g
– nasycené0,57 g
– nenasycené1,27 g
–– mononenasycené0,81 g
–– polynenasycené0,46 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,50 g
– cukry8,96 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1/2 1/2 větší kapusty Kapusta hlávková čerstvá
5 kuliček 5 kuliček zeleného pepře Pepř zelený
špetka špetka šafránu Šafrán sušený
2 lžičky 2 lžičky kmínu Kmín 10 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžička 1 lžička rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.