Nutriční hodnoty (Rybí filé na italský způsob)
Celý recept
Energie | 3 368 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,08 g |
Tuky | 5,12 g |
– nasycené | 0,99 g |
– nenasycené | 3,21 g |
–– mononenasycené | 1,23 g |
–– polynenasycené | 1,98 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 30,60 g |
– cukry | 22,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g rybí filé | Treska filet | 750 g |
2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 konzerva 1 konzerva rajčatového pyré - 250ml | Pyré z červených rajčat | |
100 ml 100 ml bílého vína suché | Víno bílé suché | 100 ml |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |