Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarský medový koláč)

Celý recept

Energie25 330 kJ / 6 054 kcal
Bílkoviny138,64 g
– z toho živočišné bílkoviny39,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny99,54 g
Tuky222,20 g
– nasycené28,92 g
– nenasycené177,71 g
–– mononenasycené134,28 g
–– polynenasycené43,43 g
––– omega 30,16 g
Vláknina47,27 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 544 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy840,91 g
– cukry411,53 g
––– laktóza0,95 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
500 g 500 g medu Med nepasterovaný 500 g
200 g 200 g mletých lískových oříšků Lískový ořech mletý 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžičku 1 lžičku skořice Skořice ceylonská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 2.5 g
100 g 100 g loupaných celých mandlí Mandle neloupané 100 g
1 lžíci 1 lžíci smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml
2 lžíce 2 lžíce mletých mandlí Mandle loupané mleté 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.