Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topping

yanull yanull

Topping je sirup nebo poleva s různými příchutěmi. Používá se k dochucení nebo ozdobení různých moučníků, pohárů nebo zmrzlin. Také ho můžeme použít na palačinky nebo vafle. V obchodě je jich velký výběr, ale kdo chce, může ho připravit i doma z dostupných surovin.

Další pojmy z Kulinářského slovníku

Kadeřávek

Kadeřávek je kadeřavá listová kapusta s vysokým obsahem vitamínu C. Snadno se pěstuje, snáší mráz,… Číst dál

Kadeřávek

Kachní maso (kachna)

Kachní maso je chutné a snadné na přípravu. Obsahuje velké množství bílkovin, všechny nezbytné… Číst dál

Kachní maso (kachna)

Kaki

Kaki (někde tomel nebo churma) jsou oranžové plody tomelu japonského. Má výbornou chuť, která… Číst dál

Kaki

Kamut

Kamut je starodávný příbuzný tvrdé pšenice, ceněný v současnosti pro vysoký obsah minerálů a… Číst dál

Kamut

Kanapka

Kanapky (finger food pohoštění) jsou menší verze obloženého chlebíčku (spíše takové "dvojhubky").… Číst dál

Kandované ovoce

Kandované ovoce (viz Kandování) je ovoce napuštěné cukrem. Nejčastěji je kandovaná pomerančová (a… Číst dál

Pojmy, které by vás mohly zajímat

Naposledy jste si prohlédli