Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad
Quiche Quiche je tradiční francouzský slaný koláč, jehož základem je křehké těsto. Připravuje se s různými… Číst dál
Quinoa Quinoa je pseudoobilovina, kterou už měli v jídelníčku Inkové. Merlík chilský je rostlina z čeledi… Číst dál
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí
Marinované kuřecí řízky z trouby: Šťavnaté a aromatické řízečky překvapí i křupavou kůrčičkou, navíc jsou rychlé a snadné
„Jednoduchá, rychlá a chutná“: Karotková polévka s kokosovým mlékem Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 K@tka 40 min