Nutriční hodnoty (Garam masala)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 216 kJ / 291 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,70 g |
| Tuky | 7,23 g |
| – nasycené | 2,37 g |
| – nenasycené | 4,37 g |
| –– mononenasycené | 2,17 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 41,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 g 20 g pepře černého celého | Pepř černý | 20 g |
| 10 g 10 g hřebíčku | Hřebíček | 10 g |
| 20 g 20 g celé skořice | Skořice ceylonská | 20 g |
| 15 g 15 g hnědého kardamomu | Kardamom prášek | 15 g |
| řimský kmín | Římský kmín mletý | |
| 10 g 10 g sušeného bobkového listu | Bobkový list sušený | 10 g |
| 5 g 5 g koriandr semena) | Koriandr semena | 5 g |