Nutriční hodnoty (Králík v estragonovo-hořčicové košilce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 876 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,57 g |
Tuky | 54,08 g |
– nasycené | 27,73 g |
– nenasycené | 25,03 g |
–– mononenasycené | 20,61 g |
–– polynenasycené | 4,43 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 49,83 g |
– cukry | 15,63 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík (kuchyňsky upravený) | Králík | |
slanina (špek) | Špek | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička estragonu (sušeného) | Estragon sušený | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice (ostré) | Hořčice dijonská | 12 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
300 ml 300 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
2 2 žluté cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |