Nutriční hodnoty (Koláč s hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 030 kJ / 4 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
| Tuky | 151,81 g |
| – nasycené | 91,97 g |
| – nenasycené | 52,75 g |
| –– mononenasycené | 46,33 g |
| –– polynenasycené | 6,43 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 20,25 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 622,96 g |
| – cukry | 255,16 g |
| ––– laktóza | 22,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hroznového vína (podle potřeby ) | Hroznové víno čerstvé | 250 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce rumu | Rum | 8.5 ml |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |