Nutriční hodnoty (Koláč s hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 030 kJ / 4 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
Tuky | 151,81 g |
– nasycené | 91,97 g |
– nenasycené | 52,75 g |
–– mononenasycené | 46,33 g |
–– polynenasycené | 6,43 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 20,25 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 622,96 g |
– cukry | 255,16 g |
––– laktóza | 22,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hroznové víno (nebo 500g vypeckovaného hrozn.vína ) | Hroznové víno čerstvé | 250 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce rumu | Rum | 8.5 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |