Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Višně ve vodce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 8. 2008 19:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 685 kJ / 4 466 kcal
Bílkoviny7,50 g
Tuky4,50 g
Vláknina12,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy681,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 2. 2019 19:26

Merylas: Já je mám, jako podešev.8-(

Merylas Merylas

12. 2. 2019 20:51

Veronika.Hrozna: Tak to je záhada i pro mě. Mám ještě pár sklenic višní naložených v alkoholu, tak jsem je omrkla. Višně určitě nejsou scvrklé tak, že by se nedaly použít. Tak si taky myslím, že to bude třeba odrůdou.:-(

hospodyne

12. 2. 2019 13:23

casino: jednou jsem je dělala, ale s marcipánem, jako dárek do kytice k padesátinám. Na to, co to dalo práce, je snědli, nechci užít hrubší slovo, na můj vkus příliš rychle. Ale to je asi 15 let.

hospodyne

12. 2. 2019 13:15

Veronika.Hrozna: asi i dost záleží na odrůdě višní. Já nakládám zpravidla 3 čtyřlitrovky ze dvou stromů. Část je víc, část míň scvrklá. Takové množství samozřejmě v kuchyni neupotřebím, je to i pro mlsné huby otce, manžela i zetě. Dávám 2/3 vínovice a 1/3 rumu. Je to dost " ožralé";-);-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

12. 2. 2019 09:43

casino: Mě to právě chutná, jak to chytne hořkost a chuť od pecek! Sto lidí , sto chutí! Bublaninu taky dělám s peckami, kvůli té chuti od pecek.:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

12. 2. 2019 09:36

hospodyne: Tak ty moje ne, je to jako žvýkačka! Úplně tuhé. Když to vypeckuju, tak zůstane jen ta tuhá slupka.8-( Asi to sleju a zůstane aspoň višňový likér.:-D Ještě, že jsem neudělala víc, mám jen 10 malých skleniček. :-//:-//:-//:-//

casino casino

11. 2. 2019 22:59

hospodyne:
S tím cukrem jste velice blízko klasické výrobě :yes: https://www.toprecepty.cz/recept/41293-prave-visne...

Veronika.Hrozna:
Rok se dají skladovat, ale po delší době to chytne příliš šmak po peckách a už to není prvotřídní 8-(

hospodyne

11. 2. 2019 22:41

Veronika.Hrozna: myslím, že je naopak do kuliček můžete zabalit. Já je do dezertů používám hodně často a musím je chránit před chlapy, protože mi na ně chodí. Višně naložené do alkoholu scvrknou vždy, je potřeba je před zalitím pořádně prosypat cukrem, tím se to trochu zmírní. Na dezertech pro dospělé je to lákavé zpestření.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 2. 2019 22:24

casino: Aha! Tedy žádné dlouhé skladování višní! Uff! ;-( Měla jsem v plánu kokosové kuličky, ale ....... to tam nemohu dát! 8-(Jinak ten perník, co jsem pekla , doznal vaší karamelové šlehačky:yes: a ovoce /tam jsem chtěla dát i ty višně/! Tak jsem dala jenom kousek pomeranče a kolečko banánu vymáchané v dortovém želé:-((.;-(

casino casino

11. 2. 2019 20:11

Veronika.Hrozna:
Elementary, milá Watsonová :-K
No, patrně jde o difuzi přes polopropustnou blánu a dochází k vyrovnání koncentrace do rovnovážného stavu;-)
Nebo, laicky řečeno: alkohol vysušuje :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 2. 2019 19:49

Tento recept jsem dělala v létě. Teď včera jsem višně otevřela a jsou celé scvrklé, i když byly po celou dobu v rumu a vodce. Neumím si to vysvětlit.:-O Záhada. Byly ve sklepě, tam je chladno a tma.:-((

Merylas Merylas

3. 7. 2018 08:18

Simona Skolakova: Simi, děkuji za důvěru a taky mám naloženo podle různých receptů . :-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

2. 7. 2018 23:22

Tak jsem dnes založila na višně ve vodce podle tohoto receptíku,tak jsem zvědavá jak to dopadne;-)Ale né jen tento,udělala jsem podle vícero receptíku;-);-)tak jen pak testovat ,který je lepší:-D:-D:yes:

Merylas Merylas

24. 3. 2010 23:03

Václave :-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

18. 3. 2010 08:24

Říkáme"Ovoco co se zdá, ale zradí" .HI HI. Už pár přátel jse nachytal na tu vodičku, že nevěděli, která bije. HI HI. +bodík 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavařování višní višně třešně ve vodce recepty z višní jak udělat višně v rumu co udělat z višní višně zavařování co z višní višně s vodkou visne s rumem domácí griotka z višní zavařování višně višně recepty visne v alkoholu višně recept naložené višně v alkoholu zavařování višní s rumem recept na sušené višně recept na zavařování višní švestky ve vodce

Suroviny: višně, cukr krupice, vodka, rum, koření hřebíček, skořice celá

TopRecepty.cz

Višně ve vodce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxYG