Nutriční hodnoty (Vepřová játra zapečená s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 863 kJ / 3 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,68 g |
| Tuky | 175,55 g |
| – nasycené | 95,06 g |
| – nenasycené | 72,74 g |
| –– mononenasycené | 36,86 g |
| –– polynenasycené | 35,88 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 58,86 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 18,34 g |
| Sůl | 49,29 g |
| Sacharidy | 336,42 g |
| – cukry | 65,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| čubřica | Čubrica | |
| 1/2 l 1/2 l vývaru z masoxu | Bujón hovězí | 500 g |
| 1 dcl 1 dcl kečupu | Kečup sladký | 100 ml |