Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra zapečená s bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 863 kJ /
3 791 kcal
Bílkoviny197,06 g
– z toho živočišné bílkoviny166,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,68 g
Tuky175,55 g
– nasycené95,06 g
– nenasycené72,74 g
–– mononenasycené36,86 g
–– polynenasycené35,88 g
––– omega 30,26 g
Vláknina58,86 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 18,34 g
Sůl49,29 g
Sacharidy336,42 g
– cukry65,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater Játra vepřová 500 g
1/2 kg 1/2 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
4 lžíce 4 lžíce sádla Sádlo vepřové 60 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
oregano Oregano sušené
čubřica Čubrica
1/2 l 1/2 l vývaru z masoxu Bujón hovězí 500 g
1 dcl 1 dcl kečupu Kečup sladký 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.