Nutriční hodnoty (Kung pao)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 049 kJ / 968 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
| Tuky | 63,96 g |
| – nasycené | 9,22 g |
| – nenasycené | 48,08 g |
| –– mononenasycené | 34,27 g |
| –– polynenasycené | 13,81 g |
| ––– omega 3 | 2,85 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 18,10 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce arašídů | Arašídy solené | 30 g |
| vepřový vývar | Vývar vepřový | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| cukr | Cukr bílý | |
| dezertní víno | Víno bílé suché |