Nutriční hodnoty (Povidlový chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 413 kJ / 2 011 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 13,56 g |
| – nasycené | 3,02 g |
| – nenasycené | 7,10 g |
| –– mononenasycené | 3,40 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 162 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 424,50 g |
| – cukry | 215,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 200 g 200 g mletého cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 polévkové lžíce rozpuštěného medu | Med nepasterovaný | |
| 2 2 polévkové lžíce rumu | Rum | |
| 1-5 1-5 polévkových lžíc mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| povidla | Povidla | |
| jádra vlašských ořechů | Vlašské ořechy |