Nutriční hodnoty (Kuře na tatranský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 138 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,40 g |
– nenasycené | 2,85 g |
–– mononenasycené | 1,90 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
žampiony | Žampion čerstvý | |
zelenina (polévková, čínská směs, ...) | Mrkev čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
koření na čínu | Koření pěti vůní | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
tymián | Tymián sušený | |
kari | Kari | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |