Nutriční hodnoty (Kuře na tatranský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 138 kJ / 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 1,40 g |
| – nenasycené | 2,85 g |
| –– mononenasycené | 1,90 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| zelenina (polévková, čínská směs, ...) | Mrkev čerstvá | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| koření na čínu | Koření pěti vůní | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| tymián | Tymián sušený | |
| kari | Kari | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |