Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na tatranský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 138 kJ /
511 kcal
Bílkoviny116,50 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky5,00 g
– nasycené1,40 g
– nenasycené2,85 g
–– mononenasycené1,90 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,95 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecího masa Kuře prso 500 g
cibule Cibule čerstvá
žampiony Žampion čerstvý
zelenina (polévková, čínská směs, ...) Mrkev čerstvá
pórek Pórek čerstvý
koření na čínu Koření pěti vůní
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
worcester Worcestrová omáčka
tymián Tymián sušený
kari Kari
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.