Nutriční hodnoty (Kuracie prsia a la greek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
| Tuky | 36,39 g |
| – nasycené | 4,62 g |
| – nenasycené | 28,50 g |
| –– mononenasycené | 8,17 g |
| –– polynenasycené | 20,34 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 512 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 18,13 g |
| – cukry | 11,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí prsa | Kuře prso | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1-2 1-2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 15 kousků 15 kousků černých oliv celých (pokud máme již vypeckované a nakrájené, stačí 3 PL) | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 PL 1 PL kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 3 PL 3 PL majonézy | Majonéza | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| kari koření | Kari |