Nutriční hodnoty (Přesnídávka jablečná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 748 kJ / 3 525 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,32 g |
| Tuky | 8,91 g |
| – nasycené | 2,99 g |
| – nenasycené | 3,91 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 3,58 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 65,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 94 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 818,00 g |
| – cukry | 733,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 2500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 1,25 l 1,25 l vody | Voda | 1250 ml |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku |