Nutriční hodnoty (Hedvábné rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 199 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,13 g |
Tuky | 24,74 g |
– nasycené | 14,47 g |
– nenasycené | 8,27 g |
–– mononenasycené | 6,88 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 404,58 g |
– cukry | 24,48 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky rýže o objemu 2 dl | Rýže bílá | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
směs hrášku | Hrášek zelený | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
200 g 200 g kuřecího masa buď z pečeného kuřete co zbylo nebo kuř. prsní či stehení | Kuře prso | 200 g |
1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička papriky sušené | Paprika červená sušená | 1 g |
podravka | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhaný parmazán | Parmezán | |
okurek | Okurka salátová čerstvá |