Nutriční hodnoty (Vepřový guláš na pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 555 kJ / 1 089 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,68 g |
| Tuky | 26,30 g |
| – nasycené | 6,71 g |
| – nenasycené | 12,95 g |
| –– mononenasycené | 11,09 g |
| –– polynenasycené | 1,86 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 19,28 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 355 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 49,40 g |
| – cukry | 39,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového plecka | Vepřová plec | 600 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 g 200 g mražených žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1/2 litru 1/2 litru světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 500 ml |
| 1 1 velká lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 3 3 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 plátky 3 plátky sterilovaných kapií | Paprika červená sterilovaná | |
| olej | Olej řepkový | |
| houbové koření | Provensálské koření | |
| Podravka | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská |