Nutriční hodnoty (Pečený králík 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 609 kJ / 2 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 193,20 g |
– nasycené | 108,58 g |
– nenasycené | 81,04 g |
–– mononenasycené | 71,04 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 34,20 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 8,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík | Králík | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
500 500 ml vývaru z kostky | Vývar hovězí |