Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený králík 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 609 kJ /
2 058 kcal
Bílkoviny13,40 g
– z toho živočišné bílkoviny9,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky193,20 g
– nasycené108,58 g
– nenasycené81,04 g
–– mononenasycené71,04 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,92 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 397 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,65 g
Sacharidy34,20 g
– cukry10,40 g
––– laktóza8,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králík Králík
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
500 500 ml vývaru z kostky Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.