Nutriční hodnoty (Pečený králík 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 609 kJ / 2 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 193,20 g |
| – nasycené | 108,58 g |
| – nenasycené | 81,04 g |
| –– mononenasycené | 71,04 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 397 mg |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,65 g |
| Sacharidy | 34,20 g |
| – cukry | 10,40 g |
| ––– laktóza | 8,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 králík | Králík | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 500 500 ml vývaru z kostky | Vývar hovězí |