Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2008 06:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 182 kJ / 761 kcal
Bílkoviny40,23 g
Tuky32,24 g
Vláknina18,62 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 623 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy69,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

15. 10. 2014 13:50

spagetka: že by zajtra prišli na rad guláše?:-D:-D:-D

konfetka konfetka

15. 10. 2014 11:00

ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D

spagetka:

konfetka konfetka

15. 10. 2014 10:57

ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D

spagetka spagetka

15. 10. 2014 10:15

konfetka: To budete stejný komentář o knedlo zelo vepřo z krupičky psát ke každému boršči?

konfetka konfetka

15. 10. 2014 10:13

to nemyslite vazne. tohle prece neni borsc. to je stajny kdybych uvarila krupicku a pojmenovala to "knedlo vepro zelo" :no::no::no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 3. 2009 20:12

Moc dobrá polévka, ale nedávala jsem mléko;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2009 12:43

tady fazolky, rajčata papriky, žádné maso a dokonce sýt! Zajímavá prohlídka borščů;-)Všechny jsou určitě zajímavé.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč z králíka boršč z cukety smetanový boršč boršč z papriky boršč smetanový boršč cuketa borsc kralici klasický ruský boršč rychlý boršč boršč z vepřového boku recept borsc boršč mleko pravý ukrajinský bořčš recept vepřový bok boršč s cuketou boršč z králíka vaření-kapaní do polevky veprovy bok kapaní do polévky recept boršč polévky

Suroviny: zelí, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, rajče, cuketa, vývar hovězí, máslo, mouka hladká, mléko, sýr strouhaný, pepř, sůl, petrželka

TopRecepty.cz

Jemný boršč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p4y