Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka v koprové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 621 kJ / 2 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
| Tuky | 201,61 g |
| – nasycené | 64,24 g |
| – nenasycené | 126,24 g |
| –– mononenasycené | 97,59 g |
| –– polynenasycené | 28,65 g |
| ––– omega 3 | 2,60 g |
| Vláknina | 2,52 g |
| Cholesterol | 474 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 32,16 g |
| – cukry | 2,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g kuřecích stehýnek | Kuře stehno s kůží | 900 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kopru nakrájeného najemno | Kopr nať čerstvý | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| 4 4 jarní cibulky nakrájené najemno | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 malý svazek mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 kostka 1 kostka drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | |
| 2 šálky 2 šálky vody | Voda | 500 ml |
| 1/4 šálku 1/4 šálku citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky bílého pepře | Pepř bílý | 1.25 g |