Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychtářská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 455 kJ /
1 065 kcal
Bílkoviny168,19 g
– z toho živočišné bílkoviny166,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,15 g
Tuky34,65 g
– nasycené19,70 g
– nenasycené13,01 g
–– mononenasycené10,88 g
–– polynenasycené2,13 g
––– omega 31,51 g
Vláknina1,40 g
Cholesterol 472 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy19,36 g
– cukry4,96 g
––– laktóza3,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,25 1,25 l slepičího vývaru z kostky Vývar kuřecí
2 2 řízky z kuřecích prsíček Kuře prso 700 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
nať z pórku Pórek čerstvý
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
těstoviny Těstoviny pšeničné
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
rajče Rajče červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.