Nutriční hodnoty (Rychtářská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
Tuky | 34,65 g |
– nasycené | 19,70 g |
– nenasycené | 13,01 g |
–– mononenasycené | 10,88 g |
–– polynenasycené | 2,13 g |
––– omega 3 | 1,51 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 19,36 g |
– cukry | 4,96 g |
––– laktóza | 3,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,25 1,25 l slepičího vývaru z kostky | Vývar kuřecí | |
2 2 řízky z kuřecích prsíček | Kuře prso | 700 g |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
nať z pórku | Pórek čerstvý | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rajče | Rajče červené čerstvé |