Nutriční hodnoty (Jitrnicový rozpek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 300 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 38,70 g |
– nasycené | 12,72 g |
– nenasycené | 18,06 g |
–– mononenasycené | 14,43 g |
–– polynenasycené | 3,63 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 791 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 170,40 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jitrnice raději větší | Jitrnice | |
1 1 cibule velikosti vejce | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
(Nehledejte alternativy, až tam bude patřit olej tak to napíšu) | Olej řepkový | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
trochu trochu kmínu | Kmín | |
Kysané zelí (k těm bramborům to jistí. Ale nemusí být.) | Zelí bílé kvašené |