Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jitrnicový rozpek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 300 kJ /
1 267 kcal
Bílkoviny47,32 g
– z toho živočišné bílkoviny26,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,98 g
Tuky38,70 g
– nasycené12,72 g
– nenasycené18,06 g
–– mononenasycené14,43 g
–– polynenasycené3,63 g
––– omega 30,20 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 791 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy170,40 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jitrnice raději větší Jitrnice
1 1 cibule velikosti vejce Cibule čerstvá 70 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
(Nehledejte alternativy, až tam bude patřit olej tak to napíšu) Olej řepkový
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
trochu trochu kmínu Kmín
Kysané zelí (k těm bramborům to jistí. Ale nemusí být.) Zelí bílé kvašené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.