Nutriční hodnoty (Plněné řízky v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 829 kJ / 676 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,36 g |
| Tuky | 36,02 g |
| – nasycené | 17,19 g |
| – nenasycené | 17,83 g |
| –– mononenasycené | 14,54 g |
| –– polynenasycené | 3,30 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 28 mg |
| Sodík | 671 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 72,64 g |
| – cukry | 64,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 řízky z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 40 g 40 g slaniny | Špek | 40 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| kmín mletý | Kmín mletý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| hořčice | Hořčice plnotučná |