Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořechová roláda bez mouky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

29. 11. 2009 18:43

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 598 kJ / 1 338 kcal
Bílkoviny59,40 g
Tuky102,80 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 497 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy40,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Až vše je hotové, dáme do ledničky. Potom můžeme dát ještě na roládu kapičky pařížské šlehačky a ozdobit oříšky či mandlemi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KatkaCechova

18. 10. 2020 15:11

Dnes jsem upekla a roláda je vynikající :-8
Doporučuji po upečení srolovat i s pečícím papírem a podloženou vlhkou utěrkou. Po vychladnutí jednak dobře drží tvar a roláda jde krásně z papíru sloupnout. :yes:

Nika

11. 5. 2012 19:34

Děkuji všem za rady:), moc hodné :-K

rebeka rebeka

10. 5. 2012 20:31

Jenny

10. 5. 2012 20:30

Nika:do kastůlku 2 smetany na šlehání-33% uvařit a pak 2 nalámané čokolády-Figaro nebo Orion-(mléčná,bez oříšků),ještě chvilku povařit a pak nechat vychladit...vrch zavři alobalem a dej do lednice,nehýbej s tím a na druhý den pomalu šlehej,jak se přešlehá,není to ono,já šlehám na stupni č.2:yes:

spagetka spagetka

10. 5. 2012 20:08

Nika:pařížská šlehačka je vždy hnědá (čokoláda, kakao). Běžně se prodává v Albertu, Kauflandu a určitě i jiných marketech, ale klidně ji stvoříš, když do hotové šlehačky zamícháš buď rozpuštěnou čokoládu na vaření nebo kakao

Nika

10. 5. 2012 20:04

..co je to ta pařížská šlehačka? :-O

Zdenka1

26. 4. 2012 19:07

Přidávám bodík a fotku. Roládka je moc dobrá:yes::-p

plotna plotna

22. 2. 2012 01:00

:yes::yes::yes:

zuzkade zuzkade

21. 2. 2012 23:21

eva hubova:ale nerozpustila;-)

eva hubova eva hubova

21. 2. 2012 17:43

Dáda: já jsem jí po vytažení z trouby nerolovala, nechala vychládnout a teprve pak plnila...zuzi, myslím, že ta šlehačka by se mohla teplem rozpustit:-))

zuzkade zuzkade

21. 2. 2012 10:03

Dáda:dobrý den,roláda když se vytáhne s trouby hned se potře a roluje.Poté ji hned dávám do ledničky:-)

Dáda

21. 2. 2012 09:11

Roláda je nádherná a určitě i výborně chutná.Jen bych chtěla vědět, zda se musí zarolovat hned po vytažení z trouby a nechat vychladnout a pak plní.Nebo se nechá chladnout nezarulovaná a pak studená se plní a roluje.Děkuji za odpověď.D.

zuzkade zuzkade

20. 2. 2012 22:17

Sarovka:jsem ráda že chutná;)

Sarovka

20. 2. 2012 10:48

Krásné "oživený" recept.:yes:

zuzkade zuzkade

20. 2. 2012 00:20

eva hubova::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: beze roláda ořechová roláda ořechová roláda se šlehačkou bezlepková ořechová roláda recept na ořechovou roládu bezlepková roláda ořechová bezé roláda recept orechova rolada z bilku ořechová bezlepková roláda bezeroláda bezlepkova orechova rolada recept lehká ořechová roláda ořechové řezy bez mouky roláda ořechová šlehačková roláda bez mouky roláda s pařížskou šlehačkou orechova rolada recept roláda bezé špaldová roláda parížska rolada

Suroviny: vejce, cukr vanilkový, ořechy mleté, šlehačka pařížská

TopRecepty.cz

Ořechová roláda bez mouky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VAno