Nutriční hodnoty (Kotlíkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 8 770 kJ / 2 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 188,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,05 g |
Tuky | 69,58 g |
– nasycené | 30,84 g |
– nenasycené | 34,30 g |
–– mononenasycené | 27,58 g |
–– polynenasycené | 6,72 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 29,21 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 120,80 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězího masa (kližka, krk) | Hovězí kýta | 800 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
50 g 50 g sádla (nebo kousek uzené slaniny) | Sádlo vepřové | 50 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
černý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 25 g |
0,5 hlávky 0,5 hlávky česneku | Česnek čerstvý | 40 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
200 ml 200 ml vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |