Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort jahodová panenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 387 kJ /
6 068 kcal
Bílkoviny79,69 g
– z toho živočišné bílkoviny72,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,75 g
Tuky471,20 g
– nasycené279,69 g
– nenasycené168,36 g
–– mononenasycené152,47 g
–– polynenasycené15,89 g
––– omega 31,72 g
Vláknina2,58 g
Cholesterol 3,35 g
Sodík 807 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy375,78 g
– cukry320,32 g
––– laktóza4,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
8 lžic 8 lžic cukru Cukr bílý 200 g
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
2 lžíce 2 lžíce práškového jahodového pudinku Puding v prášku
Na krém Smetana kravská sladká 35%
2 kostky 2 kostky pevného másla Máslo kravské 500 g
2 2 jahodové pudinky a zbytek otevřeného (po odebrání dvou lžic) Puding v prášku
1 1 jahodový kompot(měla jsem plechovku střední velikost)
2 lžíce 2 lžíce jahodové marmelády Marmeláda jahodová 30 g
voda Voda
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.