Nutriční hodnoty (Pho Ga - vietnamská kuřecí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 227 kJ / 532 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,04 g |
| Tuky | 13,41 g |
| – nasycené | 6,89 g |
| – nenasycené | 5,93 g |
| –– mononenasycené | 2,15 g |
| –– polynenasycené | 3,78 g |
| ––– omega 3 | 1,07 g |
| Vláknina | 14,21 g |
| Cholesterol | 170 mg |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 18,70 g |
| – cukry | 2,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 litru 1,5 litru silného kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1500 ml |
| 300 g 300 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 300 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2-3 listy 2-3 listy čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
| cca 2 cm cca 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička rybí omáčky (nebo sójové omáčky) | Rybí omáčka | 5 ml |
| 1 svazek 1 svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 6 ks 6 ks předem namočeného Jidášova ucha | Jidášovo ucho čerstvé | |
| chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| limetka | Limetka čerstvá | |
| čerstvý koriandr (nebo hladkolistá petržel) | Koriandr listy čerstvé | |
| rýžové nudle | Nudle rýžové |