Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 222 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,00 g |
Tuky | 13,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Moje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 7 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 7 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 7 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 7 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 7 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 8 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 8 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 9 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 10 hodinami
Tématické fráze:
španělské ptáčky naruby,
recepty na ptáky,
ptaky recept,
ptáci recept,
španelsky ptacek naruby,
receprt na ptáky,
z hovězího ptačí,
co uvařit z hovězího zadního,
hovězí ptáky,
hovčzi ptačí,
jak uvařit španělské ptáka,
hovězí roštěná ptačí,
roštěná ptačí,
jak uvařit hovězí zadní,
recept omačka ptaky s hoveziho masa,
co uvařit z hovězího hrudí,
zadní hovězí recept,
recept na ptaky,
recept na hovězí,
hovězí zadní recept ptaky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
hořčice plnotučná,
máslo,
vejce,
okurky sterilované,
klobása,
slanina,
mouka hladká,
voda
Komentáře (3)