Hovězí ptáci

amarcha Kuchařka: amarcha

Hovězí maso 1 názor

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

1 kg hovězího zadního
velká cibule
pepř
sůl
plnotučná hořčice
máslo
uvařené vejce
kyselá okurka
klobása nebo párek
kousek slaniny
hladká mouka
voda
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí zadní nařežeme na silnější plátky a pořádně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu potřeme hořčicí a na tu umístíme kousek uvařeného vejce, nakrájenou kyselou okurku, klobásu nebo párek, slaninu a opatrně motáme do závitku. Dobře ovážeme nití.

  2. Na oleji opečeme nakrájenou cibuli, přidáme maso a opékáme ze všech stran, až se maso zatáhne, podlijeme vodou a dusíme min. 1,5 hod.

  3. V lahvičce nebo sklence smícháme vodu s hladkou moukou (nejčastěji protřepávám v šejkru nebo zavařovačce) a vlijeme do šťávy z masa, abychom ji zahustili. Na konci ve šťávě rozpustíme kousek másla. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Hovězí ptáci

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: španělské ptáčky naruby ptáci recept španelsky ptacek naruby hovězí ptáky hovězí hrudí recept jak se delaji ptáci hovězí hrudí ptacek recrpt na ptáky hovězí ptáky na pepři jak nakrájet maso na ptáky hovězí ptáci naruby recept španelsky ptáček naruby ptaky recept

Zapomněl/a jsem heslo