Nutriční hodnoty (Petina žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 756 kJ / 2 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,00 g |
| Tuky | 17,43 g |
| – nasycené | 5,26 g |
| – nenasycené | 8,64 g |
| –– mononenasycené | 3,28 g |
| –– polynenasycené | 5,36 g |
| ––– omega 3 | 1,23 g |
| Vláknina | 42,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,69 g |
| Sůl | 11,29 g |
| Sacharidy | 456,75 g |
| – cukry | 67,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 15 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 645 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |