Nutriční hodnoty (Ovocná dobrota)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 570 kJ / 4 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,91 g |
| Tuky | 242,86 g |
| – nasycené | 26,96 g |
| – nenasycené | 197,24 g |
| –– mononenasycené | 139,70 g |
| –– polynenasycené | 57,54 g |
| ––– omega 3 | 16,81 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 663 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 478,60 g |
| – cukry | 267,00 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| plechovka plechovka mandarinek (broskve, jahody...) | Mandarinka čerstvá | |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 30 g |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 ztužovač | Ztužovač šlehačky |