Nutriční hodnoty (Kuře na cibuli v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 558 kJ / 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 1,06 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,65 g |
| –– mononenasycené | 0,41 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,65 g |
| – cukry | 14,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |