Nutriční hodnoty (Drůbeží játra se žampiony na zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 444 kJ / 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
| Tuky | 21,40 g |
| – nasycené | 10,87 g |
| – nenasycené | 10,15 g |
| –– mononenasycené | 3,73 g |
| –– polynenasycené | 6,41 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,06 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 884 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 22,38 g |
| – cukry | 11,81 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| balíček balíček drůbežích jater | Játra kuřecí | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| konzerva konzerva žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 100 g 100 g drůbežího salámu | Měkký salám | 100 g |
| konzerva konzerva tmavých fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| kostička kostička Masoxu | Bujón hovězí | |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |