Nutriční hodnoty (Kuře v zelném pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 484 kJ / 4 418 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 171,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,68 g |
| Tuky | 392,11 g |
| – nasycené | 161,36 g |
| – nenasycené | 214,76 g |
| –– mononenasycené | 172,20 g |
| –– polynenasycené | 42,56 g |
| ––– omega 3 | 3,55 g |
| Vláknina | 16,92 g |
| Cholesterol | 775 mg |
| Sodík | 7,27 g |
| Sůl | 18,20 g |
| Sacharidy | 34,55 g |
| – cukry | 26,56 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích čtvrtek (nebo rozporcované kuře) | Kuře stehno s kůží | 1000 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 dcl 2 dcl smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 15 dkg 15 dkg libové anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| sladkou papriku | Paprika červená sušená |