Nutriční hodnoty (Kuře v zelném pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 484 kJ / 4 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 392,11 g |
– nasycené | 161,36 g |
– nenasycené | 214,76 g |
–– mononenasycené | 172,20 g |
–– polynenasycené | 42,56 g |
––– omega 3 | 3,55 g |
Vláknina | 16,92 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 7,27 g |
Sůl | 18,20 g |
Sacharidy | 34,55 g |
– cukry | 26,56 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích čtvrtek (nebo rozporcované kuře) | Kuře stehno s kůží | 1000 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
2 dcl 2 dcl smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
15 dkg 15 dkg libové anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sladkou papriku | Paprika červená sušená |