Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře v zelném pekáčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 484 kJ /
4 418 kcal
Bílkoviny180,73 g
– z toho živočišné bílkoviny171,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,68 g
Tuky392,11 g
– nasycené161,36 g
– nenasycené214,76 g
–– mononenasycené172,20 g
–– polynenasycené42,56 g
––– omega 33,55 g
Vláknina16,92 g
Cholesterol 775 mg
Sodík 7,27 g
Sůl18,20 g
Sacharidy34,55 g
– cukry26,56 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kuřecích čtvrtek (nebo rozporcované kuře) Kuře stehno s kůží 1000 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 dcl 2 dcl smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
15 dkg 15 dkg libové anglické slaniny Anglická slanina 150 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
sladkou papriku Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.