Nutriční hodnoty (Omáčka pro Fondue)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 734 kJ / 1 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 115,25 g |
| – nasycené | 79,50 g |
| – nenasycené | 32,94 g |
| –– mononenasycené | 29,40 g |
| –– polynenasycené | 3,54 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 421 mg |
| Sodík | 2,54 g |
| Sůl | 6,35 g |
| Sacharidy | 31,15 g |
| – cukry | 31,15 g |
| ––– laktóza | 31,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g sýra Gouda | Gouda 45% t. v s. | 400 g |
| 1 1 čtvereček taveného sýra Smetanito | Sýr tavený | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| 300-400 ml 300-400 ml mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
| polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
| toastový chléb | Toast pšeničný bílý |