Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku

mika59 Kuchařka: mika59

Pomazánky 2 názory

Suroviny

3-4 bulvy červené řepy
2-4 stroužky česneku
střední červená nebo bílá cibule
2 lžíce oleje (dala jsem olivový)
2 lžičky pikantní hořčice
2 lžičky kvalitního pikantního kečupu
1-2 lžičky sójové omáčky
1-2 lžičky worcesterské omáčky
sůl
čerstvě mletý pepř
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Řepy umyjeme, neoloupané uvaříme doměkka a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme na hodně drobné kousky, česnek prolisujeme.

  2. Řepu nastrouháme najemno a přidáváme cibuli, česnek, hořčici, kečup a postupně omáčky a koření. Vše řádně promícháváme a dochucujeme až dosáhneme požadované chuti.

  3. Pomazánku necháme chvíli uležet. Podáváme na topinkách smažených na sádle, nebo opečených na sucho potřeným česnekem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 133 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku

Zapomněl/a jsem heslo