Nutriční hodnoty (Mandarinkové vafle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 669 kJ / 3 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 185,12 g |
| – nasycené | 111,44 g |
| – nenasycené | 66,10 g |
| –– mononenasycené | 58,40 g |
| –– polynenasycené | 7,70 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 409,00 g |
| – cukry | 229,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mandarinkový kompot | Mandarinka zavařená | |
| 200 g 200 g měkkého másla | Máslo kravské | 200 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g vanilkového jogurtu | Jogurt kravský ovocný 1,5% | 150 ml |
| 200 g 200 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 50 g 50 g škrobu | Bramborový škrob | 50 g |