Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka s jatýrky a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 168 kJ / 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 10,20 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 4,58 g |
| –– mononenasycené | 3,28 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 994 mg |
| Sodík | 222 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí paličky | Paličky kuřecí | |
| 2 2 kuřecí hřbety | Droby kuřecí směs | |
| 200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
| 100 g 100 g Mochovské zeleniny | Mrkev mražená | 100 g |
| 3 kuličky 3 kuličky mraženého listového špenátu | Špenát mražený | |
| půl půl hlavičky česnečku | ||
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| směs sušeného libečku, petržele, celeru | Celer bulva čerstvá | |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| asi 2,5 l asi 2,5 l vody | Voda |