Nutriční hodnoty (Zapečená polenta s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 348 kJ / 1 517 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,34 g |
| Tuky | 59,80 g |
| – nasycené | 25,93 g |
| – nenasycené | 30,61 g |
| –– mononenasycené | 23,52 g |
| –– polynenasycené | 7,09 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 10,44 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 3,53 g |
| Sacharidy | 105,04 g |
| – cukry | 18,41 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g instantní polenty | Polenta | 125 g |
| 500 g 500 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 500 g |
| hrst hrst cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 125 g 125 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
| bylinky podle chutí / např. bazalka, tymián | Petržel nať čerstvá | |
| svazek svazek hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 kostka 1 kostka drůbežího bujonu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |