Nutriční hodnoty (Těsto na buchtu v koláčové formě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 132 kJ / 1 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 67,87 g |
– nasycené | 7,94 g |
– nenasycené | 52,92 g |
–– mononenasycené | 37,50 g |
–– polynenasycené | 15,42 g |
––– omega 3 | 4,26 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 181,65 g |
– cukry | 107,45 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
jahody (nebo libovolné ovoce) | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |