Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie321 kJ /
77 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,88 g
Sůl12,20 g
Sacharidy16,30 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
kousek kousek křenu Křen čerstvý
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
2 lžičky 2 lžičky moučkového cukru Cukr bílý 10 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli Sůl mořská 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.