Nutriční hodnoty (Řezníkovi ptáčci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 046 kJ / 2 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 189,17 g |
| – nasycené | 87,21 g |
| – nenasycené | 94,56 g |
| –– mononenasycené | 81,18 g |
| –– polynenasycené | 13,38 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 465 mg |
| Sodík | 3,46 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-8 plátků 6-8 plátků hovězího masa (zadní) | Hovězí kýta | |
| 1/2 kg 1/2 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 12 plátků 12 plátků alpské šunky | Šunka parmská | |
| 20 dkg 20 dkg uzené slaniny | Špek | 200 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 konzerva 1 konzerva Bonduelle Mexico | Fazole červená ledvina sterilované | |
| koření Roštěnky od Avokáda | Koření Argentina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| režná nit | ||
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| instantní jíška | Jíška světlá instantní | |
| vejce | Vejce slepičí |